ویژگی های استارت آپ ها در مقایسه با کسب و کارهای بزرگ
استارت آپ در لغت به معنی کسب و کار نوپا می باشد و برخلاف باور عمومی نیازی نیست که حوزه ی فعالیتی آن حتما در محدوده ی تکنولوژی و فناوری قرار گیرد. هر فعالیت نوپایی -چه در خانه، چه در یک شرکت- در صورتی که ویژگی های لازم را داشته باشد، می تواند به عنوان استارت آپ تلقی گردد. به عنوان مثال یک استارت آپ باید ایده ی نوینی را عرضه کند و نیازی از جامعه را برطرف کنند که تا کنون از دید بنیان گذاران آن استارت آپ با آن برخورد نشده باشد. تاکسی های اینترنتی و همچنین فروشگاه های آنلاین می توانند نمونه مناسبی از یک استارت آپ باشد.
بیشتر بخوانید: آیا از ارزش کسب و کار خود مطلع هستید؟
نکته ی جالبی که در استارت آپ ها قابل مشاهده است، نبود سلسه مراتب سخت گیرانه (نسبت به تعریف آن در سازمان ها) بین اعضاست. بدون شک هر استارت آپی به یک هدایت کننده نیاز دارد اما کار تیمی و همکاری همه جانبه بین اعضا بدون استفاده از برچسب کارفرما و کارگر، از ویژگی های استارت آپ به حساب می آید.
یک استارت آپ باید ایده ی نوینی را عرضه کند و نیازی از جامعه را برطرف کنند که تا کنون از دید بنیان گذاران استارت آپ با آن برخورد نشده باشد.
استارت آپ ها چهارچوب شکنان توانایی هستند! اگر این کسب و کارهای نوپا را در مقابل نهادها و کسب و کارهای بزرگ قرار دهیم، می توان به این مسأله اذعان کرد که قوانین در استارت آپ ها به آن سفت و سختی که در کسب و کارهای بزرگ در جریانند، وجود ندارد؛ بلکه بسیار منعطف بوده و حتی این امکان وجود دارد که با نقش گرفتن یک ایده ی جدید و یا برحسب تجربه ی فردی و گروهی، قوانین بطور کامل تغییر کنند. برای آنکه با ویژگی های استارت آپ ها در مقایسه با کسب و کار های بزرگ آشنا شوید در ادامه همراه ما باشید: