Trello بهترین ابزار برای مدیریت استارت آپ ها

3

با افزایش روز به روز کسب و کارهای کوچک فن آور محور یا همان استارت آپ ها، ابزارهای گوناگونی نیز برای حل برخی از مشکلات آن ها نیز به وجود آمده اند. در مقاله “۱۰ پلت فرمی که در فرایند راه اندازی استارت آپ به شما کمک خواهند کرد ” به معرفی برخی از این ابزارها پرداختم. اکنون میخواهم در این مقاله شما را با برخی از ویژگی های کاربردی پلت فرم trello آشنا سازم. برخی از قابلیت هایی که Trello در اختیار شما قرار می دهد، موجب شده اند نه تنها بسیاری از استارت آپ ها، بلکه حتی بسیاری از گروه هایی که به صورت دورکاری با یکدیگر همکاری دارند نیز از این پلت فرم استفاده نمایند.

Trello بهترین ابزار برای مدیریت استارت آپ ها

بر خلاف ابزار مدیریت پروژه های سنتی، Trello این قابلیت را به شما و سایر هم تیمی های تان می دهد تا بر روی یک مجله سفید در حال تغییر، مشترک و مجازی که حداکثر انعطاف پذیری را برای مدیران دارد، کار کنید. هر شخص عضو trello در می تواند یک “کارت” برای هر وظیفه مهم ایجاد، آن را در بخش “لیست ها” سازماندهی و این لیست ها را به یک یا چند “صفحه اصلی” که در نشانی اینترنتی اشتراک گذاری خودشان وجود دارد، متصل نماید. این برنامه اجازه می دهد تا تیم های چابک به راحتی و به طور مرتب پروژه های خود را در هر جلسه ماهانه، هفته ای، و یا روزانه اولویت بندی کنند.

به عنوان مثال فرض کنید استارت آپ شما متشکل از چند تیم مختلف از جمله تیم فنی و پشتیبانی، تیم بازاریابی و فروش (که خود از ۳ بخش تحقیقات بازار، تامین محتوا و آماده سازی کمپین های تبلیغاتی تشکیل شده است) و مدیریت ارشد باشد. هر کدام از این تیم ها می توانند برای خود چندین صفحه اصلی ایجاد کرده که خود نیز از چند لیست مختلف تشکیل شده باشند.


بیشتر بخوانید: چگونه یک نرم افزار CRM به شما کمک می کند؟ (ویدیو)


شما می توانید افراد مختلف هر تیم را در این به تناسب حوزه عملیاتی آن ها در صفحات مختلف trello عضو کرده و این این افراد نیز دسترسی به کارت های هر لیست خواهند داشت. شما به این ترتیب می توانید به صورت ماهیانه و یا هفته ای، کارت هایی را به لیست های مختلف اضافه کرده و یا آن ها را بین لیست های مختلف انتقال دهید. به این ترتیت در طول هر دوره، نیروهای شما به طور مرتب وظایف خود را انجام داده و کارت مورد نظر را از لیست مربوط به خود به لیست کارهای انجام شده انتقال می دهند. به این ترتیت مدیریت به راحتی گزارشی از لیست اقدامات انجام شده در دست داشته و پس از آرشیو این کارت ها، وظاابف جدید را برای برای نیروهای خود در دستور کار قرار دهید.

Trello از فرایندهایی که در بسیاری از کسب و کارها مشابه و یکشان بوده برای مدیریت محصول استفاده می کند. در واقع محصولات را برای ردیابی اشکالات و ویژگی های آن مورد استفاده قرار می دهد. این ابزار با استفاده مشترک از ویژگی های هر کارت از توسعه دهندگان خود در گفت و گو ها بهره می برند و حتی چک لیست های زیر کار را درست بر روی هر کارت خود قرار می دهد.

برخی از ویژگی های جذاب trello شامل:

۱ ) می توانید آن را برای تیم هایی با هر اندازه (از یک نفر تا صدها نفر) استفاده کنید.

۲ ) شما می توانید از صفحات Trello خود از هر کجا دسترسی پیدا کنید.

۳ ) نسخه مربوط به تلفن همراه این ابزار نیز وجود داشته و کار با آن بسیار ساده می باشد.

۳ ) شما می توانید از هر گونه سبک مدیریتی که می خواهید استفاده کنید. حتی این قابلیت وجود دارد تا لیست خود را به صورت شخصی تقسیم کنید

با وجود اینکه trello به تازگی فعالیت خود را در حوزه استارت آپ ها آغاز کرده است، اما به عنوان ابزاری غیر قابل انکار و انعطاف پذیر جهت مدیریت هوشمند پروژه ها در حال حاضر در بازار شناخته می شود. اگر شما در استارت آپ خود از Trello استفاده نکنید، در این صورت راه اندازی استارت آپ خود را به طور موثر و به همان صورت که مد نظرتان است، نمی توانید انجام دهید.


پیشنهاد نویسنده: ۵ اپلیکیشن ضروری برای کسانی که در ایران سفر می کنند.


 

3 نظرات
  1. Parasteh می گوید

    Trello یکی از پلتفرمایی هستش که برای هر استارتاپی لازم هستش

    1. سعید اتحادی می گوید

      با شما موافقم و استفاده از این پلتفرم رو به همه توصیه می کنم

  2. محمد کفاشیان می گوید

    درود..بسیار عالی وکاربردی..ممنون از شما

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.